Kevin van Esch

Nadat ik eerst elders wat ervaring had opgedaan, ben ik in januari 2017 toegetreden tot het team van Geld & Gezin Altena. Momenteel bestaat mijn werk grotendeels uit het ondersteunen van de beide Henken met de diverse hypotheekdossiers, maar sinds medio december 2017 mag ik mezelf ook gediplomeerd hypotheekadviseur noemen.

Zelfstandig hypotheekadviezen verstrekken zijn dan ook een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden binnen het team gaan vormen, daarnaast ben ik in 2021 geslaagd voor WFT Particulieren en kan u daardoor ook adviseren op het gebied van de particuliere verzekeringen.

Momenteel ben ik woonachtig in Wijk en Aalburg, voetballend actief bij Wilhelmina’26 en ga geregeld met mijn vriendin richting een leuke vakantiebestemming.

Wilt u door Geld & Gezin Altena gebeld worden?

Vul uw gegevens en wij bellen u terug

Overige teamleden

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met expertise in hypotheken, verzekeringen en uw financiële toekomst. Met vestigingen in Giessen en Werkendam staan wij klaar om je te helpen bij het bereiken van je financiële doelen en bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.