Kom in contact: Bel mij terug of bel direct via 0183 44 88 60 (Giessen) of 0183 89 03 48 (Werkendam)
  •   
Vergelijk hypotheken
Je kiest zelft jouw hypotheek wij regelen de rest

Vergelijk hypotheken

Je kiest zelft jouw hypotheek wij regelen de rest

Hypotheken

Wij zijn onafhankelijk

Ons kantoor is onafhankelijk. Dat betekent dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij kan bepalen welke hypotheek wij u adviseren. Wij onderzoeken de mogelijkheden bij meerdere geldverstrekkers en adviseren die bank of verzekeringsmaatschappij die naar ons oordeel goed past bij uw wensen en behoeftes waar het gaat om de financiering van uw woning.

Afspraak is afspraak

Het is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar toch benoemen wij dat hier. Uitgangspunt in de relatie die wij met u hebben, zijn de afspraken die wij met u maken. Wilt u alleen een advies over de financiering van uw woning? Of wilt u dat wij dat advies ook helpen uitvoeren? Hierover maken wij heldere afspraken. Afspraken die vooral tot doel hebben misverstanden en discussies achteraf te voorkomen.

Niet alles is te voorzien

Het verzorgen van een financiering van uw woning is een complex traject. Niet alles is altijd te voorzien. Het is dan goed om te weten wat u van ons kan en mag verwachten. We moeten dan een beetje juridisch worden. Wanneer u ons kantoor iets vraagt te doen en wij aangeven dit te willen doen, dan gaan wij met elkaar een overeenkomst van opdracht aan. In deze overeenkomst maken wij een aantal afspraken. Dat hebben wij hiervoor onder het kopje “afspraak is afspraak” al aangegeven. Voor onderwerpen waar we geen concrete afspraken over hebben gemaakt, moeten wij ons zorgvuldig opstellen.

Wij zorgen dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen