Elsa van den Heuvel

Per 15 maart ben ik werkzaam bij Geld en Gezin Altena te Werkendam.

In januari 2022 ben ik bij Juna (in Werkendam) op sollicitatiegesprek geweest.

Ik was destijds werkzaam bij de SNS bank en ook niet perse op zoek naar ander werk maar ik zag de vacature en deze sprak me zo aan dat ik toch een mail stuurde. Ik werd uitgenodigd op sollicitatiegesprek, en het was een heel prettig gesprek en ik kreeg zoveel zin in deze baan dat ik ervoor wilde gaan.

En jawel per 15 maart 2022 ben ik werkzaam bij Geld en Gezin te Werkendam.

Het leuke aan mijn job is het veelzijdige werk zoals:
Voorbereiden, onderhouden en afhandelen hypotheekdossiers, Verzekeringen, Telefonie.

Voorheen heb ik nog 12,5 jaar bij de Rabobank gewerkt en toen ik kinderen kreeg ben ik een aantal jaren thuis geweest om er voor ze te zijn.

Per april 2023 heb ik ook mijn diploma voor hypotheekadviseur behaald dus kan ik inhoudelijk de klanten nog beter helpen.

Ik ben in Werkendam 4 dagen werkzaam en werk samen met Juna. We vormen een hecht team en ik ga dan ook iedere dag met plezier naar mijn werk.

Wilt u door Geld & Gezin Altena gebeld worden?

Vul uw gegevens en wij bellen u terug

Overige teamleden

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met expertise in hypotheken, verzekeringen en uw financiële toekomst. Met vestigingen in Giessen en Werkendam staan wij klaar om je te helpen bij het bereiken van je financiële doelen en bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.