Juna van Esch-Groeneveld

Sinds 2015 ben ik aangesloten bij Geld & Gezin Altena en heb mijn eigen vestiging in de gezellige Hoogstraat in Werkendam. Daarvoor was ik ruim 25 jaar werkzaam bij Verhagen’s Assurantiekantoor en Univé Rivierenland.

Naast Erkend Financieel Adviseur ben ik ook Erkend Hypothecair Planner en heb me gespecialiseerd in diverse financiële vraagstukken en oplossingen o.a. rondom echtscheidingen, ook op het gebied van verzekeringen ben ik ervaren en volledig gecertificeerd.

Kortom een echte vakidioot met veel ervaring, maar belangrijkste is dat ik daardoor mijn klanten optimaal kan helpen en ontzorgen.

Prive ben ik gelukkig getrouwd en trotse moeder van 3 sportieve dochters, die ik graag aanmoedig. Daarnaast daag ik mezelf ook een aantal malen per week sportief flink uit en probeer zo fit en gezond te blijven.

 

 

 

Wilt u door Geld & Gezin Altena gebeld worden?

Vul uw gegevens en wij bellen u terug

Overige teamleden

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met expertise in hypotheken, verzekeringen en uw financiële toekomst. Met vestigingen in Giessen en Werkendam staan wij klaar om je te helpen bij het bereiken van je financiële doelen en bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.