Henk Vos

Samen met Henk Treffers heb ik in 2007 Geld en Gezin Altena opgericht. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring op het gebied van adviseren van hypotheken en verzekeringen. Erkend Financieel Adviseur is de benaming die we onszelf mogen geven. De mensen helpen met het maken van de juiste keuzes op hypotheekgebied blijft een goed gevoel geven. Regelmatig moet er ook gestudeerd worden om alle kennis op peil te houden en om op die manier de benodigde WFT-diploma’s functioneel te houden.

Ik ben woonachtig in Almkerk, wandel graag of maak mijn meters op de loopband en hou  ook erg van ontspanning in de sauna. Daarnaast ben ik graag toeschouwer bij de voetbalwedstrijden van mijn zoon Jarno en dochter Anouk.

Wilt u door Geld & Gezin Altena gebeld worden?

Vul uw gegevens en wij bellen u terug

Overige teamleden

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met expertise in hypotheken, verzekeringen en uw financiële toekomst. Met vestigingen in Giessen en Werkendam staan wij klaar om je te helpen bij het bereiken van je financiële doelen en bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.