Kom in contact: Bel mij terug of bel direct via 0183 44 88 60
  •   

Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend

Heeft het je voorkeur om de adviseur thuis te ontvangen dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Over Geld & Gezin Altena

Bij Geld & Gezin Altena treft u mensen die plezier hebben in de werkzaamheden die ze uitvoeren en wij gaan graag de uitdaging aan om dit ook op u over te brengen. Het persoonlijke en informele karakter van onze gesprekken zorgt ervoor dat u na een afspraak met onze medewerkers weer relaxed naar buiten stapt. Het leven is vaak al ingewikkeld genoeg en wij houden het graag makkelijk en begrijpelijk voor een ieder! Natuurlijk beschikken wij ook over de nodige kennis en ervaring!

Onze klanten waarderen hetgeen we voor hun doen en een langdurige, prettige relatie is ook uw uitgangspunt als u met ons in zee gaat!

Wij werken vanuit een tweetal vestigingen waar u terecht kunt voor een adviesgesprek, namelijk Giessen en Werkendam. Heeft het uw voorkeur om de adviseur thuis te ontvangen dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Ons team bestaat uit de twee Henken (Vos en Treffers), Juna, Kevin, Wilma en Angitt. Waarbij de laatste twee zich hoofdzakelijk bezighouden met de verzekeringszaken.

Mocht u nog twijfels hebben over een advies van Geld & Gezin Altena, het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend en de koffie en thee smaakt prima! Wij kijken al uit naar een gesprek met u!