Kom in contact: Bel mij terug of bel direct via 0183 44 88 60 of stel je vraag via Whatsapp 06 824 21 179
  •   

Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend

Heeft het je voorkeur om de adviseur thuis te ontvangen dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Over Geld & Gezin Altena

Bij Geld & Gezin Altena treft u mensen die plezier hebben in de werkzaamheden die ze uitvoeren en wij gaan graag de uitdaging aan om dit ook op u over te brengen. Het persoonlijke en informele karakter van onze gesprekken zorgt ervoor dat u na een afspraak met onze medewerkers weer relaxed naar buiten stapt. Het leven is vaak al ingewikkeld genoeg en wij houden het graag makkelijk en begrijpelijk voor een ieder! Natuurlijk beschikken wij ook over de nodige kennis en ervaring!

Onze klanten waarderen hetgeen we voor hun doen en een langdurige, prettige relatie is ook uw uitgangspunt als u met ons in zee gaat!

Wij hebben inmiddels een drietal vestigingen in Giessen, Werkendam en Gorinchem waar u terecht kunt voor een adviesgesprek. Heeft het uw voorkeur om de adviseur thuis te ontvangen dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Ons team bestaat uit de twee Henken (Vos en Treffers), Juna en Kevin (beide van Esch) en Wilma van der Kleijn. Waarbij de laatste de vraagbaak is voor alles op verzekeringsgebied en de overige weten u naast informatie over verzekeringen ook alles te vertellen over hypotheken.

Mocht u nog twijfels hebben over een advies van Geld & Gezin Altena, het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend en de koffie en thee smaakt prima! Wij kijken al uit naar een gesprek met u!

Kom ook werken bij Geld & Gezin